Mesi - napok és gondolatok

Azt hiszem, igen, dühös lehetnék amiatt, ami velem történt. De nehéz dühösnek lenni, amikor oly sok szép dolog van a világban. (Amerikai szépség)

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

az elmúlt hetek - 1. hét

2011.01.03. 05:03 - Hajnallány

2010. dec. 22

Reggel kelünk. Hihetetlen, hogy itt vagyunk. Anyu is itt van. Nem hittem volna, hogy itt leszek valaha. Pihenünk egész nap. Teszünk-veszünk, mert elég korán felébredtünk. Eseménytelen nap. Este még agyalunk, hogy fényképezőgépet kellene venni. Judit felajánlja, hogy nézzünk körül e-bay-en, ha valami megtetszik, szóljuk és megrendeli. Nézelődünk, találunk is egy-két jó darabot. Aztán megbeszéljük, hogy másnap benézünk valami műszaki boltba és megveszünk valami kisgépet.

2010. dec. 23.

Reggel kelés. Jön Judit. Anyuval mennek dolgozni. Melepi érkezik. Mekis kaja és még valami. Majdnem elsírjuk magunkat. Reggel, errefelé jövet beugrott a Wal-Mart-ba és vett egy gépet. Sony Cybershot. 12 mpixel. Hihetetlenül állunk. Aztán elmennek. Mi még próbálunk magunkhoz térni. Aztán irány. Nekiindulunk. Séta, kb. 1-2 óra. A környéken, fényképezünk, és elakad a szavunk. Egyszerűen mesés a hely, hihetetlen kedves emberek, ha szembejön az utcán veled, mosolyog. Végülis igen, nem kerül semmibe.

Aztán délután belváros. Hatalmas. Felmentünk a Calgary towerba. Magas, fantasztikus kilátással. Utána Zoolight. Állatkert kivilágítva. Mesés elképzelés. Fantasztikus volt. A város hatalmas, és nagyon szép. Mindeközben vietnámi étterem.

2010. dec. 24.

Reggel kelés. Karácsony napja. Fadíszítés, készülődés. Sürög-forog mindenki. Kész a fa.

Este átjönnek Juditék. Vacsi. Gyula boros pohara borul, bele a tányérba. Vörösboros lett a kaja :) Aztán ajándékosztás. Jönnek a meglepetések. Rengeteg ajándékot kapunk. Laptop, digitális képkeret, hordozható dvd lejátszó (a korábban kapott fényképezőgép mellé
), kanadás melegítő felső (Petinek), pulcsi és kardigán (Nekem), nyaklánc... rengeteg minden. Nem is térünk magunkhoz. Aztán játékok. Minute to win it. Jópofa. Rengeteget nevetünk.

2010. dec. 25.

Este buli lesz. Kelés után pakolás, takarítás. Készülődés. Megjönnek a vendégek. Beszélgetés, meglepődés. Robi nem érti, mi közük hozzá a pecsételős embereknek, hogy mennyit keresünk. Beszélgetünk az otthoni helyzetről. Kiderül, minden népnek megvan a maga parazitája. Végtelenül kedvesek mindannyian. Hihetetlen, hogy nem ismernek és máris szeretnek, elfogadnak. A buli csúcspontja. Ajándékosztás. Mindenki húz egy számot és választ ajándékot.  Lehet rabolni. :D Megy a nevetés itt is. :) Aztán lassan vége a napnak. Fél 2 vagy fél 3 körül elmegyünk lefeküdni, mert már fáradtak vagyunk és másnap Banff-re és Lake Louise-ra megyünk.

2010. dec. 26.

Reggel kelés, fürdés, készülődés. Megyünk a hegyekbe. Gyönyörű. Erről képes beszámoló később.

2010. dec. 27.

Itthon vagyunk és beteg vagyok. De csak egy kicsit. :D

2010. dec. 28.

Reggel kelés, bementünk a városba, A bevásárolóközpontba. Chinook. Ez egy itteni felhőrengeteg, ami meleget hoz. Aztán körülnéztünk, most volt a boxing week. Karácsony után van mindig, hatalmas leárazásokkal. Reggeli egy mekiféle gyorsétkezdében. Végtelenül kedvesek és aranyosak. Egyből kiszúrják, hogy nem vagyunk helyiek (nem tudom miből jöhettek rá, a kevéske angoltudásból, ami ha valamit kérdeznek még tovább apad, vagy Peti nyakában lógó fényképezőgépből?). Kérdezik, honnan jöttünk, milyen a tél nálunk, hány fok van?

Reggeli után még körséta, aztán megyünk át Évihez egy cigit elszívni. Nem sikerül. Petit megnyírja egyből, az én hajamat meg berakja, hogy szép legyen :) Anyuék is megérkeznek közben. Anyuval át a Winners-be. Ott vásárolgatunk egy-két ruhát, aztán vissza. Gyorsan még Chinook-ba be. Ott is egy-két fehérnemű. Aztán haza. A délelőtti alig néhány ember helyett tömeg. Helyesbítek: TÖMEG...

Aztán otthon ruhapróba... mindent mindennel.. :D Közben kapok még egy pulcsit. Nagyon beteg, nagyon jól áll...

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mesinapjai.blog.hu/api/trackback/id/tr942555687

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása